Jak usunąć konto Systim?

Nieużywane (i nieopłacane) konto Systim wygasa automatycznie po ustalonym okresie aktywności i zostaje zawieszone. Oznacza to, że dane na koncie pozostają, ale użytkownik nie ma do nich dostępu. Dopiero po opłaceniu konta może wznowić aktywność konta i podejrzeć swoje dane.

Jeżeli jednak konto nie będzie używane przez dłuższy okres (kilku miesięcy), to zostanie ono automatycznie usunięte przez system.

Jeżeli konto ma być usunięte natychmiast, prosimy o przesłanie do nas kompletu danych niezbędnych do potwierdzenia tożsamości. Dane muszą być wysłane pocztą i są to:
- ksera dokumentów KRS/EDG, NIP, REGON;
- pismo z prośbą o wykasowanie konta Systim (z podpisem i pieczęcią firmową osoby uprawnionej do podpisywania umów w imieniu firmy, wymienioną w dokumencie KRS lub EDG, wraz z podaniem numeru telefonu i adresu e-mail tej osoby w celu zapewnienia możliwości weryfikacji).

Pismo wraz z dokumentami prosimy kierować na adres spółki:
Enadis sp. z o.o.
ul. Morska 149 U2
Gdynia 81-222

Zdajemy sobie sprawę z tego, iż forma pisemna stanowi pewne utrudnienie podczas usuwania konta Systim, ale ze względu na kwestie bezpieczeństwa nie możemy tego obejść w żaden inny sposób. Zostaliśmy zmuszeni do zastosowania takiej formy ze względu na próby usuwania kont poprzez nieuprawnionych do tego użytkowników. Prosimy o zrozumienie, staramy się chronić Państwa dane.


powrót do pytań

Skomentuj




Wersja DEMO - przetestuj za darmo! Załóż konto Systim w 15 sekund!


Wykorzystujemy pliki "cookies" aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Możesz zablokować możliwość wykorzystywania tych plików poprzez zmianę ustawień w swojej przeglądarce internetowej. ok